Kutsu lehdistötilaisuuteen
Helsingissä 13.4.2006
Suomessa valmistetaan käsityönä maailman ensimmäinen kitara kansainvälisesti merkittävältä designerilta.

Eero Aarnion, mm. pallo- ja pastillituolin isän, suunnitteleman kitaran valmistus on alkanut Suomessa. Plectra ry valmistuttaa Copacabana Guitar Design by Eero Aarnio –kitaraa numeroidun 100 kpl erän. Copacabana Guitar pohjautuu Eero Aarnion aiemmin suunnitteleman Copacabana-pöydän muotoon. Kitarat valmistaa käsityönä Juha Lottonen, Lottonen Guitars Oy.

"Sähkökitara on edelleen - noin 60 vuoden kuluttua - muotokieleltään lähes samanlainen, millaiseksi se ensikerran suunniteltiin. Tuolloin suunnittelusta vastasivat puusepät ja sähköinsinöörit. Nyt kitaran muodon on suunnitellut ensi kertaa kansainvälisesti ansioitunut huippumuotoilija - ja mikä parasta – luontevaksi jatkoksi aikaisemmalle tuotannolleen ja saumattomaksi osaksi omaa upeaa kokoelmaansa", kertoo idean isä Antti J. Kallio Plectra ry:stä.

Ensimmäiset kaksi tilauskitaraa ovat nyt valmiina luovutettavaksi omistajilleen. Tervetuloa tutustumaan paremmin Copacabana kitaraan ja kuulemaan aiheesta lisää.

Aika ja paikka:
Tiistaina 23.5.2006 klo 14.00-15.00
Design hotelli Klaus K
Bulevardi 2, 00120 Helsinki

Tilaisuudessa mukana ovat:
Eero Aarnio, Antti J. Kallio ja Era Mikkola (Plectra ry), Jukka Tolonen (kitaristi) sekä Juha Lottonen (Lottonen Guitars Oy) .

Ilmoittautumiset 19.5. mennessä:
Antti J. Kallio
GSM 050 359 2000
aj@plectra.fi[ Homepage \\ The Guitar \\ Making of #001 Copa \\ Story of Copa\\ More Info:
aj@plectra.fi \\ Tel. +358 (0)50 359 2000 ]